Gjensidige Mastercard

gjensidige sponsorlogo hor

Med et Mastercard fra Gjensidige, får du tilgang til reservekapital. Dette kan være kjekt å ha ved uforutsette utgifter, men primært til litt mer morsomme ting. Om du har drømt om å bytte ut kjøkkenet, fornye garderoben eller komme deg litt bort fra en stresset hverdag, da er det litt enklere å oppfylle disse drømmene med reservekapital i bakhånd. Og med et Gjensidige Mastercard kan du få opptil kr. 100.000,- i reservekapital, kostnadsfri bruk av kortet ved varekjøp og tilgang til en rekke rabatter i ulike butikker.

Først det som står med smått

Du må være 18 år for å søke og ikke ha registrert noen betalingsanmerkninger. Kredittgrensen kan være på opptil kr.100.000,- som maksimum, men fastsettes etter kredittvurderingen. Du får rentefri betaling i 45 dager. Den effektive renten er på 19,56%. Du betaler kun gebyr for uttak av kontanter og ved betaling av regninger, dette gebyret er på 4%. Kortet utstedes av Gjensidige Bank.

Fordelene med kortet

bonusDu får tilgang til en lang rekke med ulike rabatter. Disse rabattene vil variere, men kan gi deg opptil 20% i avslag hos enkelte nettbutikker. På nettsiden til Gjensidige Mastercard kan du se en komplett oversikt over de rabatter du kan få, ved å betale med kortet når du handler. Du betaler for varen eller tjenesten og rabatten blir ført tilbake til kortet ditt i etterkant. De rabatter du har fått, kan du se på kontoutskriften din.

Du får blant annet rabatt på en rekke hoteller og restauranter, reiser hos Reiseshop.no og diverse nettbutikker. Du kan også få rabatt når du handler hos en rekke klesbutikker, tilbehør til bilen, hjemmet eller hobbyen. Det vil løpende bli lagt ut spesialtilbud. Disse kan være svært gunstige priser i en periode hos en butikk, rabatt på en konsert eller andre opplevelser. Det er liten tvil om at det følger med mange fordeler når en har et Gjensidige Mastercard.

Forsikring i kortet

For alle, er det dessverre mulig å bli alvorlig syk, miste jobben eller i verste fall miste livet.
Slik er nå engang livet. Men ved alvorlig sykdom eller arbeidsledighet, kan det gjøre livet litt enklere å skulle slippe å tenke på nedbetalingen på kredittkortet. Du kan derfor tegne en betalingsforsikring til kortet ditt. Dette koster 1,05% av den utestående saldoen pr. måned. Om uhellet er ute, da vil forsikringen betale 5% avdrag og renter på den utestående saldo.  Om du er sykemeldt eller arbeidsledig i mer enn 210 dager sammenhengende, blir resten av saldoen slettet.