Noen kredittkort med lav rente

Kreditkarte

Stort sett alle vet at det koster penger å ha et eller flere kredittkort. Det trenger ikke å koste skjorta, men det er veldig sjeldent gratis. En ting er eventuelle gebyrer, som du må betale for enten å bruke kortet eller for å få kortet. Noe annet er rentene. Og her kan det være ganske stor forskjell blant de ulike kortene. Noen har lave gebyrer eller ingen gebyrer i det hele tatt. Men de tar det så igjen med et høyere rentenivå. Dessverre kan man enda ikke få det perfekte kortet, med lav rente, masse fordeler og null gebyrer, men kanskje det kommer en dag. Det finnes kredittkort på markedet, som har en lav rente. Alt er relativt og renten på et kredittkort er sjeldent lav i forhold til andre typer lån. Men det kan skille så mye som 10% i rente mellom de dyreste og de rimeligste kredittkortene. Søk kredittkort kredittkortinfo.no om du ønsker en bedre oversikt over de ulike kortene på markedet.

Skandiabanken Visa

89.3Dette kortet har den laveste renten på markedet pr. i dag. Den effektive renten er nede på 14,66%, noe som er klart lavere enn de andre kortene som finnes. Du får fortsatt 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og det koster ingenting å bruke kortet. Det er heller ikke noe gebyr for uttak av kontanter i minibank. Så dette er et kort, som er billig i bruk, selv om du betaler forbruket ditt over flere måneder. Den største ulempen med kortet, er at du får forholdsvis få rabatter og andre fordeler. Det følger heller ingen reiseforsikring med kortet. Du må også betale et årsgebyr på kr. 50,-Når det gjelder rabattene, må en gjøre opp med seg selv om hva som er viktigst: lav rente, eller høy rente og en rekke rabatter når du skal handle.

Santander Red

Santander RedNeste på listen, er kredittkortet Santander Red. Dette Visa kortet har også en av de laveste rentene på markedet. For tiden er den effektive renten på 17,1% og dermed en andre plass. Også her får en 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er gratis å bruke kortet, men du må betale kr. 30,- for å ta ut kontanter i minibanken, + 1% av beløpet du tar ut. Det er også fordeler og ulemper med dette kortet. Noen av fordelene er at du får tilgang til fordelsprogrammet i Santander bank. Her kan du oppnå en rekke rabatter hos ulike nettbutikker. Det er mer enn 200 nettbutikker, som er med i programmet og du kan få mellom 1 – 15% i rabatt. Ulempen er at du ikke får reiseforsikring inkludert i kortet og at du må betale for å ta ut kontanter. Spørsmålet er så hvor ofte en har behov for dette. Kortet har lavere rente enn de fleste og en rekke rabattmuligheter.

Ikano Finans

Ikano kreditkortPå en tredje plass over laveste rentene, kommer visa kortet fra Ikano Finans sitt. Her får du en effektiv rente på 20,43% og fortsatt et godt stykke fra den mer vanlige rente på 25+. Men, allerede nesten 6% høyere enn laveste rente på markedet. Med en kredittgrense på kr. 100.000,-  kan det bli en del rentekroner på et år, om du har shoppet mye. Du får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og det er gratis å bruke kortet. Det er dog noen gebyrer, blant annet må du betale et fakturagebyr på kr. 45,- pr. måned. Det er også gebyr for uttak av kontanter i minibanken.  Dette gebyret er på kr. 35,- + 1% a beløpet. Fordelene er det flere av. Det er mange rabatter tilknyttet kortet, blant annet 1% i rabatt på alle bensinstasjoner i Norge. Du får også tilgang til en rabattkalender, med nye rabatter hver måned innen kategorier som sportsutstyr, alt til bilen eller klær og sko. Så igjen, ulempen er høyere rente og flere gebyrer, fordelen er flere rabatter.